Veelgestelde vragen

1. Voor de pennentool heeft Zwijsen een samenwerking met i3 technologies. Hun goed uitgewerkte pennentool met tal van extra functionaliteiten bereik je door op het potloodje aan de rechterkant van uw scherm te klikken. Bij de eerste sessie wordt er gevraagd om een account aan te maken voor i3learnhub.

Deze registratie is eenmalig en volledig gratis. Klik op 'Sign up' en volg vervolgens de aangegeven stappen.

In dit filmpje kan je de registratieprocedure bekijken.

2. Kies in de rubriek Veelgestelde vragen van Digiregie (onderdeel leerkrachtsoftware) het blok waarvan je de kopieermap wil afdrukken. De pdf van de kopieermap opent en je kan de bladen afdrukken.

3. Kies in de rubriek Veelgestelde vragen van Digiregie (onderdeel leerkrachtsoftware) het blok waarvan je de correctiesleutel wil afdrukken. Je vindt er de correctiesleutels van de werkboeken, toetsen, instructiebladen en differentiatiesets. Na het klikken op een link opent de pdf en kun je de bladen afdrukken.

4. In Google Chrome werkt de software optimaal. Gebruik bij voorkeur deze browser.

Google Chrome kan je hier downloaden.

5. Zwijsen werkt aan een geïntegreerde oplossing voor het beschrijven van de werkbladen en kopieerbladen. In afwachting hiervan kan je deze beschrijven met de tool i3-Annotate. Deze tool is eenmalig te installeren via https://www.i3-technologies.com/nl/producten/software/annotatiesoftware/. Klik daar bij downloads op Driver. Je kunt inloggen met dezelfde gegevens als in de i3-learnhub in het rechter uitklapmenu van je zoWISo-software. Open deze applicatie als je de pagina’s van het leerlingmateriaal in de zoWISo-software wilt beschrijven.

Meer informatie over de werking van deze Annotate-tool vind je terug in de i3-academy.

6. Momenteel zijn de verrijkingsbladen nog niet opgenomen in de module 'Toetsen en oefenen' van de software. Voorlopig kunt u voor het aanbieden van verrijkingsstof enkel beroep doen op de papieren versie van de differentiatiesets. Wij doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk ook via digitale weg beschikbaar te stellen.

7. Het programma Adobe Reader is waarschijnlijk niet op jouw computer geïnstalleerd. Dit programma is noodzakelijk om pdf-bestanden te openen, te printen en op te slaan.

Klik hier om het programma Adobe Acrobat Reader DC gratis te downloaden.

Geen antwoord op jouw vraag?

Leg je vraag dan voor aan onze klantendienst via onderstaand formulier. Onze medewerkers dienen je zo snel als mogelijk van antwoord.

Contacteer ons